Η Ιστορία μας

Το 1994, ο Ξενάκης Νικόλαος ξεκίνησε με μια μικρή ιστιοπλοϊκή βάρκα για να μεταφέρει τους επισκέπτες σε απρόσιτες παραλίες. Ονειρευόταν να προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και περιπέτειας!

Είκοσι χρόνια αργότερα, η ίδια επιθυμία είναι κοινή και στους συνεργάτες του. Μαζί, έχουν αναπτύξει την αρχική ιδέα, έτσι ώστε σήμερα οι Milos Adventures παρέχουν εξαιρετικές ολοκληρωμένες τουριστικές υπηρεσίες με σκάφος ή οργανωμένα πακέτα. Η ασφάλεια των επισκεπτών μας και η αντιμετώπισή τους με σεβασμό και αξιοπιστία ήταν πάντα προτεραιότητα για όλα τα μέλη του γραφείου μας, διασφαλίζοντας έτσι ότι η επίσκεψή τους είναι μια αξέχαστη εμπειρία… μέχρι την επόμενη επίσκεψή τους!

Η Αποστολή μας

Ανακαλύψτε την ομορφιά του νησιού της Μήλου. Ελάτε μαζί μας για μια εκπληκτική ημερήσια ιστιοπλοΐα στο σκάφος Chrysovalandou Sailing Catamarans. Εκκινήστε τον ναυτικό τρόπο ζωής, συμμετέχετε ενεργά στις ιστιοπλοϊκές διαδικασίες και επισκεφτείτε διάσημους προορισμούς προσβάσιμους μόνο μέσω θάλασσας.

Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να δοκιμάσετε και άλλες μοναδικές εκδρομές τόσο στη θάλασσα όσο και στην ξηρά…

"Ο κύριος Νικόλαος γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα, είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη. Πρόκειται για έναν πασίγνωστο καπετάνιο ιστιοφόρων σκαφών, λόγω της εξαιρετικήςεμπειρίας του στα catamarans. Από το 1999 είναι ιδιοκτήτης του Chrysovalandou I, ενός Dufour Nautitech 475. Ως επαγγελματίας skipper από το 1984 κατέχει όλη την απαραίτητη γνώση ώστε να σας οδηγήσει με ασφάλεια γύρω από τα ελληνικά νησιά και να εγγυηθεί μια ξέγνοιαστη κρουαζιέρα. Ο καπετάν Νικόλας γνωρίζει όσο λίγοι τα νησιά των Κυκλάδων και φημίζεται για τον τροπο που φροντίζει τις ανάγκες των φιλοξενούμενών του. Θα ικανοποιήσει όλες σας τις επιθυμίες δημιουργώντας κατ’ αρχήν ένα απίστευτα ευχάριστο κλίμα. θα σας οδηγήσει σε απομονωμένες παραλίες, θα σας ενημερώσει για τα ενδιαφέροντα αξιοθέατα του εκάστοτε νησιού, θα σας προτείνει κοσμοπολίτικα μέρη για φαγητό και διασκέδαση. Είναι επικοινωνιακός και το ζεστό του χαμόγελο σε συνδυασμό με την διακριτική του παρουσία θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Μιλάει αγγλικά και τα αγαπημένα του χόμπι -"

Milos Adventures

Νικόλαος Ξενάκης

Καπετάνιος

Η Ομάδα μας

Πολυχρόνης Μαύρος - Καπετάνιος

Ο κύριος Πολυχρόνης γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα, είναι πρόσφατα παντρεμένος και έχει δυο πανέμορφα αγοράκια. Πρόκειται για έναν εξαίρετο καπετάνιο ιστιοφόρων σκαφών, παρ’ ότι νεοεισερχόμενος. Έχει ασύγκριτη εμπειρία στα catamarans, μιας και από το 2010 είναι ο ιδιοκτήτης του Chrysovalandou II, ενός Dufour Nautitech 395. Διαθέτει πάνω από 10 χρόνια υπηρεσίας στη θάλασσα και εξαιρετικές ικανότητες, ώστε να εγγυάται ένα ασφαλές ταξίδι γύρω από τα νησιά του ελληνικού αρχιπελάγους, ειδικότερα στο σύμπλεγμα των Κυκλάδων. Ο Πολυχρόνης γνωρίζει όσο λίγοι πώς να φροντίσει τις ανάγκες των φιλοξενούμενών του. Με τους λεπτούς τρόπους και την ξεχωριστή προσωπικότητά του, γίνεται ο πιο αξιόπιστος οδηγός για αξέχαστες διακοπές. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά και στα χόμπι του περιλαμβάνονται πτήσεις με ελαφρά αεροπλάνα, το ψάρεμα και το μαγείρεμα.

Εμμανουήλ-Γεώργιος Ντάλης - Ναύτης

Ο Εμμανουήλ-Γεώργιος είναι γεννημένος το 1996. Απέκτησε το δίπλωμα του ναύτη το 2020 καθώς και το δίπλωμα ιστιοπλοΐας το 2015. Έχει δίπλωμα ταχύπλοου σκάφους από το 2014 και έκτοτε εργάζεται σε skippers. Είναι ειδικός στη ναυαγοσωστική και έχει γνώσεις σε θέματα ασφάλειας πλοίων. Η μητρική του γλώσσα είναι η Eλληνική και μιλά άπταιστα Αγγλικά. Είναι επαγγελματίας αθλητής υδατοσφαίρισης και ασχολείται με διάφορα είδη θαλάσσιων σπορ όπως: θαλάσσιο σκι, wakeboard, wake surf, surf, jet ski και tubes.